blowing snowflakes

Thursday, February 23, 2012

contest ke-2: contest editting gambar yang menarik by ieyqha

~assalammualaikum~



nampak tak banner cun kat atas itu?? hah...tulah die...aku join contest kat blog ieyqha ...dipersilakan tengok gambar editting aku dengan manis muka!! kuikuikuikui.. :D





inilah dia...nathelie kelley... part yang paling melecehkan memeluhkan ketiak aku part nak buat rambut dia... yang expert or pakai photoshop dia tahu..tapi yang tak guna photoshop tak tahulah apa jadi dekat rambut die..memang susah wei nak buat...credit to abdul rashid abang tersayang ;p sebab ajar buat benda ni semua...

haraplah dapat menang sebab hadiah die best!!

tag 4 orang disini:


~assalammualaikum~

2 comments:

  1. http://ieykhadomokun97.blogspot.com/2012/01/contest-ke-2-contest-editing-gambar_31.html

    tgk kt link tuh,, ada pertmbhn

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...