blowing snowflakes

Wednesday, November 30, 2011

SEGMEN | 1st Anniversary Blog Lyssasecret

~assalammualaikum~


peh peh peh...apakah ini!!! salah masuk blog ke?? fuh fuh fuh *peluh da mercik-mercik,mata da naik juling asyik dok teleng,teleng link blog je*...tidak..tidak...tidak.. korang da salah blog..inimasih blog LIFE AEIN AMADHANI...owner blog ni masih lagi aein amadhani yang comel loteh..atoto perasannya kau aein!! hehehehe...ada banner kak lyssa yang disayangi ramai itu kerana aku join segmen die..tajuk entri je dah tahu kan....sempena satu tahun kelahiran blog pink lyssa... ada mengadakan satu segmen!! makanya aku pun dengan hati terbuka dan lapang dada join segmen ni!! korang yang belum join hapee tunggu lagi..kak lyssa tak sempat nak print kad jemputan nak jemput korang pasal segmen dia ni..so tak payah dok tercongok depan pintu pagar tunggu abang posmen misai tebal hantar kad jemputan..memang taklah!! join sekarang jugek..NOW NOW NOW!! ok dah dah..bagus bagus..so now aku nak pergi ke rules yang (4)...

PENDAPAT MENGENAI BLOG LYSSASECRET.COM :

ermmm..aku setiap hari pergi usha blog pink ni!! suka baca entri dia..suka tengok,belek tutorial dia.. overall blog pink ni best best dan best!! bahasa yang digunakan kak lyssa pun sempoi mempoi je..tak adalah skema sangat....ayat dia macam comel je sama macam orang die..hikhikhik..kak lyssa juga tak lokek kongsi ilmu..sesetengah tutorial dia daripada permintaan follower dia..ini salah satu cara kak lyssa hargai follower dia..kak lyssa juga banyak membantu blogger-blogger baru dengan tutorial-tutorial dia..sebab tu jugak aku suka masuk 'rumah' dia...hikhikhik..korang yang mungkin baru first time dengar nama blog ni..apa tunggu lagi pergi lah jenguk blog kak lyssa yang comel ni!!!

#okey itu saja untuk segmen blog lyssasecret :) oh oh sebelum terlupa..tolong klik sini dan sini ok terima kasih :D

~assalammualaikum~


21 comments:

  1. singgah sini, dari segmen yg sama =D

    ReplyDelete
  2. salam kenal..dri segmen yg sma.. jom singgah blog aby ;)..sudah follow blog ini ;)

    http://abyazree.blogspot.com/2011/11/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  3. akak datang terjah sini dari segmen lyssa... :-)

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-annivesary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  4. dari segmen yang same..
    da folo blog cumel nie..
    jom terjah n folo blog cheq..

    http://secantikhati.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen kak Lyssa jugak!

    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  6. Marilah visit dari segmen yg sama...

    http://lightguidanceoflife.blogspot.com/2011/11/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  7. datang dari segment yg sama ..
    sudah follow .. =)
    nice blog ..
    follow me back ..
    http://nienasofea.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  8. Datang dari segmen yang sama.Sudah follow.Kalau sudi,follow saya balik :)
    http://nurainahusnabintizin.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  9. hye. saya singgah dari segmen yang sama jugak. jemput singgah ke blog saya. btw sebelum terlupa, saya dah follow blog ni.

    peace yawwww (^_^)

    ReplyDelete
  10. dari segment lyssa secret..
    4low sini..terjah2...
    4low me bck ya...

    http://nurzulaihaziz.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. salam kenal :)

    from : http://nadyabubble.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  12. dari segmen yg sama :) nice to konw u ^^

    ReplyDelete
  13. dr segmen same..da follow cni ^_^

    ReplyDelete
  14. dari segmen yang sama.nice opinion.sudah follow,kalau sudi followlah balik erk :)

    http://haqitaroon.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  15. singgah sini dr segmen yg sama :)
    http://cheentaatie.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  16. fara dtg dr segmen yg sama
    dah follow . hit me back

    http://hakmilikfara.blogspot.com/2011/11/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  17. Arol Mubin datang terjah blog ini. Salam perkenalan! :D

    http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  18. dari segmen yg sama :)

    http://miss-candy-nby.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...